lauantai 23. maaliskuuta 2024

Viimeiseen asti

 


Viimeiseen asti 


Moikka!

Nyt näin pitkästä aikaa on kyllä ihan pakko postata tänne blogin puolelle😅 Kuvatarina on ollut tässä vähän tauolla kun ulkona on tosiaan lunta ja talvi eikä se oo sopinut oikeen yhteen kuvatarinan vuodenajan kanssa. 
"Sisäkohtauksia" on tullut toki kuvattua, mutta koska tarinan seuraavaan osaan sisältyy myös yksi "ulkokohtaus", jota en ehtinyt ennen lumen tuloa kuvata en ole pystynyt saamaan kyseistä osaa vielä kokonaan valmiiksi.
- Toivotaankin nyt kovasti, että lumet lähtisivät ja kevät virallisesti tulisi niin pääsisin jatkamaan tarinaa siitä mihin se jäi😅

Kevään lähestymisestä ja tulosta itselleni tulikin tässä väkisinkin mieleen eräs oma, tietty nukkeni, jota olikin täten intoa kuvata.
Kyseessä on siis Snow, joka tulee olemaan omassa kuvatarinassaan rooliltaan lumen ja talven haltijatar, (vielä joskus tulee siis tarina, jossa rooleissa ovat vuodenaikoja edustavat nuket) joka pääsi täten tanssimaan lumeen ja ottamaan omasta vuodenajastaan, viimeiseen asti vielä kaiken irti.






Kuvia tuli loppupeleissä otettua niin paljon ja muokkauksen myötä ihastuin niihin niin paljon, että päätinkin sitten Instan muutaman kuvan ohella julkaista kaikki kuvat tänne. 
- Ihan näin talven muistoksi😁😅



Itsehän en siis oikein mikään talvi ihminen olekaan- tällaisena muikunruotona pallellun aika herkästi- mutta nukkejen ja niistä otettujen kuvien osalta ei voi kiistää etteikö se olisi oikein antoisaa aikaa.
 Eritoten juuri Snowta tulee talvisin kuvattua paljonkin ja otettua siten tästä Pohjolan kylmyydestä kaikki irti.





Osassa kuvista näkyy  vähän muutakin kuin pelkkää valkeaa ja lunta, mutta se ilmentäneekin juuri sitä että Snown oma vuodenaika alkaa olla lopuillaan ja pian onkin sitten itse kevään nuken ( Callunan) aika astua kuvioihin.......







...mikä näkyi jo tuossa kuvatessa kun aurinkokin alkoi jo paistaa, ihan kuin kiusaten Snowta läsnäolollaan😂








Mutta eihän se aurinko nukkea sen huonomman näköiseksi tehnyt, toi sen vaan just hyvin esiin silkasta vaikeudesta johon ois voinu upotakin hiuksineen ja mekkoineen☀️







Päätetään postaus näihin kuviin joissa Snow katsoo jotenkin niin kaihoisasti eteen, kuin talven loppua enteillen.
- Ja no, toivotaan että todella on niin, että pääsisi sitä kuvatarinaakin jatkamaan😅

Tällainen julkaisu näin tällä kertaa, ihanaa lopputalvea ja kevään odotusta kaikille ♥️🌱💕







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimeiseen asti

  Viimeiseen asti  Moikka! Nyt näin pitkästä aikaa on kyllä ihan pakko postata tänne blogin puolelle😅 Kuvatarina on ollut tässä vähän tauol...